Γίνε Μέλος της ΕΛΕΒΙΤ

Σύμφωνα με το Καταστατικό της ΕΛΕΒΙΤ, μέλη μπορούν να γίνουν πτυχιούχοι σχολών θετικών επιστημών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, ιδιαίτερα δε του κλάδου της Βιοϊατρικής, καθώς και άλλα πρόσωπα που έχουν επιδείξει αξιόλογη δραστηριότητα στον τομέα της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας. 


Τα μέλη της ΕΛΕΒΙΤ καταβάλλουν ετήσια συνδρομή, το ύψος της οποίας καθορίζεται από το Δ.Σ. και ισχύει για ένα έτος. Για το τρέχον έτος, η συνδρομή έχει ορισθεί στα 30 €. 


Διαδικασία εγγραφής νέων μελών: 

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ΕΛΕΒΙΤ, παρακαλούμε ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία: 

1. Κατεβάστε και συμπληρώστε τη Φόρμα Εγγραφής.

2. Στείλτε μας το συμπληρωμένο αρχείο σε μορφή .pdf στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

3. Αφού λάβετε απάντηση-έγκριση του αιτήματος εγγραφής σας, καταθέστε το ποσό των 30 € στον λογαριασμό της ΕΛΕΒΙΤ:

Τράπεζα Πειραιώς

Δικαιούχος: Ελληνική Εταιρεία Βιοϊατρικής Τεχνολογίας 

IBAN: GR03 0172 2730 0052 7305 6596 393 

4. Στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .


Διαδικασία ανανέωσης συνδρομής: 

Αν είστε ήδη μέλος της ΕΛΕΒΙΤ και επιθυμείτε να ανανεώσετε τη συνδρομή σας για το τρέχον έτος, παρακαλούμε ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία: 

1. Καταθέστε το ποσό των 30 € στον λογαριασμό της ΕΛΕΒΙΤ: 

Τράπεζα Πειραιώς 

Δικαιούχος: Ελληνική Εταιρεία Βιοϊατρικής Τεχνολογίας 

IBAN: GR03 0172 2730 0052 7305 6596 393 

2. Στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


ΠΡΟΣΟΧΗ: 

Αν υπάρχει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων σας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε εκ νέου τη Φόρμα Εγγραφής και να μας τη στείλετε σε μορφή .pdf στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.