Τεχνικά σεμινάρια RIGEL / BIO-TECH

Η Ελληνική Εταιρεία Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (ΕΛΕΒΙΤ) στα πλαίσια του στόχου της για την ενίσχυση της έρευνας και την προώθηση της εκπαίδευσης στoν τομέα της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας στην Ελλάδα, υποστηρίζει και θέτει υπό την αιγίδα της τον κύκλο διαδικτυακών εκπαιδευτικών σεμιναρίων της BioTech / RIGEL. Το επιμορφωτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων καλύπτει πολύ βασικές και σημαντικές ενότητες της Κλινικής Μηχανικής όπως η ηλεκτρική ασφάλεια, ο έλεγχος των μόνιτορ ζωτικών σημάτων, των απινιδωτών, των ηλεκτροχειρουργικών διαθερμιών και των αντλιών έγχυσης. Η ΕΛΕΒΙΤ προσβλέπει στη διαρκή επιμόρφωση και την ενίσχυση του βιογραφικού των εργαζομένων στο χώρο της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και της Κλινικής Μηχανικής στη χώρα μας.


unnamed


unnamed


Καθ 'όλη τη διάρκεια του Απριλίου 2021 θα διοργανώσουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά διαδικτυακών εκπαιδευτικών σεμιναρίων για κλινικούς και βιοϊατρικούς μηχανικούς. Τα θέματα είναι άκρως επίκαιρα και περιλαμβάνουν την Ηλεκτρική ασφάλεια, τον Έλεγχο συστημάτων παρακολούθησης ζωτικών σημάτων, τον Έλεγχο απινιδωτών, τον Έλεγχο ηλεκτροχειρουργικών διαθερμιών και αντλιών έγχυσης. Η δομή του κάθε σεμιναρίου θα περιλαμβάνει βασική θεωρία, εξειδικευμένες πληροφορίες και οδηγίες εφαρμογής. Χρησιμοποιώντας τους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να εγγραφείτε σε όλα εντελώς Δωρεάν.


unnamed unnamed
unnamed unnamed


Εισηγητές: Sarmad Teta, Area manager (Europe), RIGEL Medical Μανώλης Πραματευτάκης Μ/κος Τεχν. Ιατρικών Οργάνων Bio-Tech


Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης (απαιτείται να παρακολουθήσουν τον πλήρη κύκλο) καθώς και τους οδηγούς εφαρμογών της RIGEL MEDICAL για τις αντίστοιχες εφαρμογές.