Ανακοινώσεις

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η για ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ και ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» Καθηγητής Παναγιώτης Μπαμίδης, λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 16 του ισχύοντος καταστατικού του Σωματείου προσκαλεί σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Παρασκευή 07/05/2021, από ώρα 17:00 μέχρι ώρα 18:30 επιγραμμικά (online) μέσω του URL του Σωματείου: https://www.elevit.org.gr λόγω των συντρεχουσών έκτακτων συνθηκών εφαρμογής μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης COVID-19, άπαντα τα ταμειακώς τακτοποιημένα τακτικά μέλη του Σωματείου, τα οποία έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι.


Αν κάποιος ή κάποια από τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του Σωματείου διαφωνούν με τη σύγκληση της Γ.Σ. κατά τρόπο επιγραμμικό, καίτοι η εγκυρότητα και το αδιάβλητο της διαδικασίας διασφαλίζονται, παρακαλούνται να δηλώσουν αυτό εγγράφως με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέχρι την Τετάρτη 14/04/2021 στο λογαριασμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Λόγω συντρεχουσών ειδικών συνθηκών και προς διευκόλυνση της διαχείρισης της διαδικασίας επιγραμμικά, παρακαλείστε, όσοι δεν είστε ήδη ταμειακώς ενήμεροι, να ενεργήσετε την καταβολή της ετήσιας συνδρομή σας (αρ.4 του Καταστατικού) στον τραπεζικό λογαριασμό IBAN GR03 0172 2730 0052 7305 6596 393 της Τράπεζας Πειραιώς μέχρι την Παρασκευή 23/04/2021 και να ενημερώσετε το Σωματείο μέχρι την ίδια ημέρα με μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. αποστέλλοντας και το αποδεικτικό της τράπεζας έναντι της ενεργηθείσας καταβολής.


Η διαδικασία τη ψηφοφορίας θα γίνει μέσω της «Ψηφιακής Κάλπης ΖΕΥΣ» https://zeus.grnet.gr/zeus/ που αποτελεί ένα πληροφοριακό σύστημα για την αδιάβλητη διεξαγωγή απόρρητων ψηφοφοριών με αμιγώς ηλεκτρονικό τρόπο. Η διαδικασία τη ψηφοφορίας θα γίνει μέσω της «Ψηφιακής Κάλπης ΖΕΥΣ» https://zeus.grnet.gr/zeus/ που αποτελεί ένα πληροφοριακό σύστημα για την αδιάβλητη διεξαγωγή απόρρητων ψηφοφοριών με αμιγώς ηλεκτρονικό τρόπο. Για την αίτηση υποβολής υποψηφιότητας είτε ως μέλος Δ.Σ. είτε ως μέλος Ε.Ε. της εκλογικής διαδικασίας, παρακαλείσθε να αποστείλετε με μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέχρι την Παρασκευή 16/04/2021.


Εφόσον δεν υπάρξει διαφωνία του ενός δέκατου (1/10) τουλάχιστον των ταμειακά ενημερωμένων μελών μέχρι την Τετάρτη 14/04/2021 με τη διεξαγωγή της διαδικασίας επιγραμμικά, τότε από Δευτέρα 26/04/2021 θα σταλεί νέο μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στα ταμειακώς ενήμερα μέλη του Σωματείου με περιεχόμενο περί τη διαδικασία επιγραμμικά μέσω της πλατφόρμας 4 της «Ψηφιακής Κάλπης ΖΕΥΣ», το link (υπερσύνδεσμος) της πλατφόρμας ZOOM μέσω της οποίας θα γίνει η Γ.Σ. επιγραμμικά, καθώς και κωδικοί πρόσβασης σε πλατφόρμα/-ες εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στο πλαίσιο της επιγραμμικής διαδικασίας.


Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ. 

Τεχνικά σεμινάρια RIGEL / BIO-TECH

Η Ελληνική Εταιρεία Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (ΕΛΕΒΙΤ) στα πλαίσια του στόχου της για την ενίσχυση της έρευνας και την προώθηση της εκπαίδευσης στoν τομέα της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας στην Ελλάδα, υποστηρίζει και θέτει υπό την αιγίδα της τον κύκλο διαδικτυακών εκπαιδευτικών σεμιναρίων της BioTech / RIGEL. Το επιμορφωτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων καλύπτει πολύ βασικές και σημαντικές ενότητες της Κλινικής Μηχανικής όπως η ηλεκτρική ασφάλεια, ο έλεγχος των μόνιτορ ζωτικών σημάτων, των απινιδωτών, των ηλεκτροχειρουργικών διαθερμιών και των αντλιών έγχυσης. Η ΕΛΕΒΙΤ προσβλέπει στη διαρκή επιμόρφωση και την ενίσχυση του βιογραφικού των εργαζομένων στο χώρο της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και της Κλινικής Μηχανικής στη χώρα μας.


unnamed


unnamed


Καθ 'όλη τη διάρκεια του Απριλίου 2021 θα διοργανώσουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά διαδικτυακών εκπαιδευτικών σεμιναρίων για κλινικούς και βιοϊατρικούς μηχανικούς. Τα θέματα είναι άκρως επίκαιρα και περιλαμβάνουν την Ηλεκτρική ασφάλεια, τον Έλεγχο συστημάτων παρακολούθησης ζωτικών σημάτων, τον Έλεγχο απινιδωτών, τον Έλεγχο ηλεκτροχειρουργικών διαθερμιών και αντλιών έγχυσης. Η δομή του κάθε σεμιναρίου θα περιλαμβάνει βασική θεωρία, εξειδικευμένες πληροφορίες και οδηγίες εφαρμογής. Χρησιμοποιώντας τους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να εγγραφείτε σε όλα εντελώς Δωρεάν.


unnamed unnamed
unnamed unnamed


Εισηγητές: Sarmad Teta, Area manager (Europe), RIGEL Medical Μανώλης Πραματευτάκης Μ/κος Τεχν. Ιατρικών Οργάνων Bio-Tech


Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης (απαιτείται να παρακολουθήσουν τον πλήρη κύκλο) καθώς και τους οδηγούς εφαρμογών της RIGEL MEDICAL για τις αντίστοιχες εφαρμογές.


 

Call for papers: 13th International Conference on Bioelectromagnetism (ICBEM2021)

The 13th International Conference on Bioelectromagnetism (ICBEM2021) will be organized online on 26-28 May 2021 under the auspices of the International Society for Bioelectromagnetism (ISBEM).


It is endorsed by the International Federation for Medical and Biological Engineering (IFMBE).


The deadline for submitting papers is 23.04.2021.


Please visit the website http://www.isbem.org/conf/2021/13th.htm

 

Βιντεοσκόπηση του 2ου κύκλου διαδικτυακών σεμιναρίων της ΕΛΕΒΙΤ

Η Ελληνική Εταιρία Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (ΕΛΕΒΙΤ), διοργάνωσε τον Δεκέμβριο 2020 με επιτυχία τον 2ο κύκλο διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) με θεματικό τίτλο «Σύγχρονες ιατρικές επιστήμες στη μάχη με την πανδημία». Ο κύκλος των webinars αποτελούταν από δυο επιμέρους θεματικές ενότητες.Η πρώτη ενότητα πραγματοποιήθηκε στις 10/12/2020 με θέμα «Ιατροτεχνολογικά προϊόντα: Η ιατρική μάσκα ως νέα κοινωνική αντίληψη έναντι του κορωναϊού» και κεντρικό ομιλητή κ. Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, Προέδρου Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.Η δεύτερη ενότητα πραγματοποιήθηκε στις 17/12/2020 με θέμα «Ιατροφαρμακευτικά προϊόντα: Τα εμβόλια ως μέσο θωράκισης της κοινωνίας έναντι του Κορωναϊού» και κεντρικό ομιλητή τον Καθ. Ηλία Μόσιαλο, Καθηγητή Πολιτικής της Υγείας London School of Economics (LSE).


 

Webinar: "Ιατροφαρμακευτικά προϊόντα: Τα εμβόλια ως μέσο θωράκισης της κοινωνίας έναντι του Κορωναϊού"

Η Ελληνική Εταιρεία Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (ΕΛΕΒΙΤ) την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα: 16:00-17:30

θα διεξάγει το 2ο webinar με τίτλο:


"Ιατροφαρμακευτικά προϊόντα: Τα εμβόλια ως μέσο θωράκισης της κοινωνίας έναντι του Κορωναϊού"


στα πλαίσια του 2ου κύκλου διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) με γενικό τίτλο:

«Σύγχρονες ιατρικές επιστήμες στη μάχη με την πανδημία»


Κεντρικός ομιλητής:

Ηλίας Μόσιαλος, Καθηγητής Πολιτικής της Υγείας London School of Economics (LSE)

Ομιλητές:

Παναγιώτης Σταφυλάς, Καρδιολόγος, EU HTA Expert, Μέλος ΔΣ ΕΛΕΒΙΤ

Γεώργιος Παπαζήσης, Αναπληρωτής Καθηγητής Φαρμακολογίας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)

Δημήτρης Παρασκευής, Αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας – Προληπτικής Ιατρικής, Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Συντονίστρια:

Ελένη Βαρβιτσιώτη, Δημοσιογράφος


Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος πατώντας στο παρακάτω link: shorturl.at/ehouB


Η παρακολούθηση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας ZOOM εδώ


Θα χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής (απαιτείται εγγραφή και παρακολούθηση των webinars)


Για να δείτε το πρόγραμμα του Webinar, παρακαλούμε πατήστε εδώ


 

Σελίδα 3 από 10

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>