Ανακοινώσεις

Πρόσκληση σε καταστατική γενική συνέλευση των μελών της «ΕΛΕΒΙΤ»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ»

Αγαπητοί συνάδελφοι,


Σύμφωνα με την παράγραφο η) του άρθρου 16 του καταστατικού του Σωματείου, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη του Σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» σε Καταστατική Γενική Συνέλευση, την 8/5/2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 στο Ξενοδοχείο «President Hotel», στην Αθήνα (Λεωφόρο Κηφισιάς 46), για να αποφασίσουν για τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

2. Τροποποίηση άρθρων του ισχύοντος καταστατικού.

3. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

4. Ανακοινώσεις.


Εκ μέρους του ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Νίκος Παλληκαράκης

 

ΗΜΕΡΙΔΑ «Συντήρηση Ιατρικού Εξοπλισμού και Πιστοποίηση Κλινικών Μηχανικών», Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014, Ξενοδοχείο «President», Αθήνα

workshop6_for_web_sm


Η Ελληνική Εταιρεία Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (ΕΛΕΒΙΤ) διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία την ΗΜΕΡΙΔΑ με τίτλο «Συντήρηση ιατρικού εξοπλισμού & Πιστοποίηση Κλινικών Μηχανικών», τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 στο Ξενοδοχείο «President» στην Αθήνα.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Clinical Engineering Division της IFMBE και με την υποστήριξη της Ένωσης Μηχανικών Δημοσίου Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (E.MH.ΔΗ.BIT).


Για να δείτε τον απολογισμό, τις παρουσιάσεις των ομιλητών καθώς και φωτογραφικό υλικό από την Ημερίδα, παρακαλούμε πατήστε εδώ

 

Δημοσίευση άρθρων στα IFMBE News

Στα IFMBE News, το επίσημο ενημερωτικό δελτίο της IFMBE, έχουν δημοσιευθεί ενδιαφέροντα άρθρα για τις εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει ή θέσει υπό την αιγίδα της η ΕΛΕΒΙΤ. Συγκεκριμένα:


  • Στο νέο τεύχος των IFMBE News (No.  95, Jan - Jun 2014, ISSN: 1741-0800) δημοσιεύθηκε άρθρο με θέμα την Ημερίδα «Biomedical Engineering Education in Europe», που διοργάνωσε η Μονάδα Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (BITU) του Πανεπιστημίου Πατρών στις 28 Απριλίου 2014 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του ΠΠ. 

    Η εκδήλωση διοργανώθηκε με αφορμή το Kick-off Meeting του Έργου TEMPUS BME-ENA (Biomedical Engineering Education Tempus Initiative in Eastern Neighbouring Area) και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της IFMBE, της IAMBE και της ΕΛΕΒΙΤ. 

    Για να διαβάσετε το σχετικό τεύχος σε μορφή .pdf, παρακαλούμε πατήστε εδώ.


  • Στο τεύχος 92 των IFMBE News (No. 92, April - June 2013, ISSN: 1741-0800) δημοσιεύθηκε άρθρο με θέμα το «5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βιοϊατρικής Τεχνολογίας», που διοργάνωσε η ΕΛΕΒΙΤ στις 4-6 Απριλίου 2013 στην Αθήνα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της IFMBE και της EAMBES. 

    Για να διαβάσετε το σχετικό τεύχος σε μορφή .pdf, παρακαλούμε πατήστε εδώ


Στην ιστοσελίδα http://ifmbe.org/publications/ifmbe-news μπορείτε να αναζητήσετε παλαιότερα τεύχη των IFMBE News.  

 

Συνοπτική αναφορά για την Ημερίδα «Biomedical Engineering Education in Europe», 28 Απριλίου 2014, Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών

Στις 28 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών Ημερίδα με τίτλο «Biomedical Engineering Education in Europe», υπό την αιγίδα της IFMBE, της IAMBE και της ΕΛΕΒΙΤ

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με αφορμή το Kick-off Meeting του Έργου TEMPUS BME-ENA (Biomedical Engineering Education Tempus Initiative in Eastern Neighbouring Area), στο οποίο συμμετέχει μία Κοινοπραξία 17 Πανεπιστημίων με συντονιστή τη Μονάδα Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (BITU) του Πανεπιστημίου Πατρών. 

Διαβάστε περισσότερα

 

Συνοπτική αναφορά για την Ημερίδα «Βιοϊατρική Τεχνολογία στην Ελλάδα: Γεφυρώνοντας το χάσμα», 24 Ιανουαρίου 2014, Αθήνα

Η Ελληνική Εταιρεία Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (ΕΛΕΒΙΤ) διοργάνωσε Ημερίδα με τίτλο: «Βιοϊατρική Τεχνολογία στην Ελλάδα: Γεφυρώνοντας το χάσμα», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2014 στο Ξενοδοχείο President στην Αθήνα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα


 

Σελίδα 5 από 6

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>