Ανακοινώσεις

Δημοσίευση άρθρων στα IFMBE News

Στα IFMBE News, το επίσημο ενημερωτικό δελτίο της IFMBE, έχουν δημοσιευθεί ενδιαφέροντα άρθρα για τις εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει ή θέσει υπό την αιγίδα της η ΕΛΕΒΙΤ. Συγκεκριμένα:


  • Στο νέο τεύχος των IFMBE News (No.  95, Jan - Jun 2014, ISSN: 1741-0800) δημοσιεύθηκε άρθρο με θέμα την Ημερίδα «Biomedical Engineering Education in Europe», που διοργάνωσε η Μονάδα Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (BITU) του Πανεπιστημίου Πατρών στις 28 Απριλίου 2014 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του ΠΠ. 

    Η εκδήλωση διοργανώθηκε με αφορμή το Kick-off Meeting του Έργου TEMPUS BME-ENA (Biomedical Engineering Education Tempus Initiative in Eastern Neighbouring Area) και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της IFMBE, της IAMBE και της ΕΛΕΒΙΤ. 

    Για να διαβάσετε το σχετικό τεύχος σε μορφή .pdf, παρακαλούμε πατήστε εδώ.


  • Στο τεύχος 92 των IFMBE News (No. 92, April - June 2013, ISSN: 1741-0800) δημοσιεύθηκε άρθρο με θέμα το «5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βιοϊατρικής Τεχνολογίας», που διοργάνωσε η ΕΛΕΒΙΤ στις 4-6 Απριλίου 2013 στην Αθήνα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της IFMBE και της EAMBES. 

    Για να διαβάσετε το σχετικό τεύχος σε μορφή .pdf, παρακαλούμε πατήστε εδώ


Στην ιστοσελίδα http://ifmbe.org/publications/ifmbe-news μπορείτε να αναζητήσετε παλαιότερα τεύχη των IFMBE News.  

 

Συνοπτική αναφορά για την Ημερίδα «Biomedical Engineering Education in Europe», 28 Απριλίου 2014, Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών

Στις 28 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών Ημερίδα με τίτλο «Biomedical Engineering Education in Europe», υπό την αιγίδα της IFMBE, της IAMBE και της ΕΛΕΒΙΤ

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με αφορμή το Kick-off Meeting του Έργου TEMPUS BME-ENA (Biomedical Engineering Education Tempus Initiative in Eastern Neighbouring Area), στο οποίο συμμετέχει μία Κοινοπραξία 17 Πανεπιστημίων με συντονιστή τη Μονάδα Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (BITU) του Πανεπιστημίου Πατρών. 

Διαβάστε περισσότερα

 

Συνοπτική αναφορά για την Ημερίδα «Βιοϊατρική Τεχνολογία στην Ελλάδα: Γεφυρώνοντας το χάσμα», 24 Ιανουαρίου 2014, Αθήνα

Η Ελληνική Εταιρεία Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (ΕΛΕΒΙΤ) διοργάνωσε Ημερίδα με τίτλο: «Βιοϊατρική Τεχνολογία στην Ελλάδα: Γεφυρώνοντας το χάσμα», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2014 στο Ξενοδοχείο President στην Αθήνα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα


 

Συνοπτική αναφορά για την ελληνική παρουσία στο 2nd WHO GLOBAL FORUM ON MEDICAL DEVICES, 20-24 November, Geneva, Switzerland

Στο Second WHO Global Forum on Medical Devices που διεξήχθη 20-24 Νοεμβρίου 2013, στη Γενεύη της Ελβετίας, οργανωμένη παρουσία εκ μέρους της Ελλάδας με προφορικές ανακοινώσεις και διοργάνωση Workshop είχαν το Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (ΙΝΒΙΤ) και η Μονάδα Βιοϊατρικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών (BITU)

Διαβάστε περισσότερα


 

Σελίδα 8 από 8

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενο > Τέλος >>