Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» Καθηγητής Παναγιώτης Μπαμίδης, λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 16 του ισχύοντος καταστατικού του Σωματείου προσκαλεί σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Πέμπτη 09/05/2019, από ώρα 18:00 έως 19:30 στην αίθουσα «Αθηνά» στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens που βρίσκεται στην Αθήνα (Μεγ. Αλεξάνδρου 2), άπαντα τα ταμειακώς τακτοποιημένα τακτικά μέλη του Σωματείου, τα οποία έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Για διαχειριστικούς και μόνο λόγους οι υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα γίνονται δεκτές (μέσω μηνύματος στο info@elevit.org.gr) μέχρι τις 18:00 της Τρίτης 7/5/2019.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ/ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/5/2019 ΚΑΙ ΏΡΑ 20:00

Παρακαλούμε, σε κάθε περίπτωση, όπως τακτοποιήστε/ανανεώστε την εγγραφή/συνδρομή σας στην ΕΛΕΒΙΤ μέχρι την Τετάρτη 8/5/2019.

Με εκτίμηση,

Για την ΕΛΕΒΙΤ