Ποιοι είμαστε

Η Ελληνική Εταιρεία Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (ΕΛΕΒΙΤ) είναι ένα επιστημονικό σωματείο, το οποίο αποσκοπεί στην εν γένει προαγωγή των τεχνολογικών εφαρμογών στις βιοϊατρικές επιστήμες. Πιο συγκεκριμένα, έχει ως στόχο την ενίσχυση της έρευνας και την προώθηση της εκπαίδευσης στoν τομέα της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας.

Η ΕΛΕΒΙΤ διοργανώνει και υποστηρίζει επιστημονικές εκδηλώσεις (Συνέδρια, Ημερίδες, ομιλίες), όπου δίνεται η ευκαιρία να καταγραφούν οι δραστηριότητες και οι εξελίξεις στη χώρα μας και διεθνώς, αλλά και να συζητηθούν προβλήματα και προοπτικές που υπάρχουν στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας.

Η ΕΛΕΒΙΤ είναι μέλος της IFMBE (International Federation for Medical and Biological Engineering), της EAMBES (European Alliance for Medical and Biological Engineering & Science) και της GCEA (Global Clinical Engineering Alliance).

Για να κατεβάσετε των Κώδικα Δεοντολογίας της Ελληνικής Εταιρείας Βιοϊατρικής Τεχνολογίας παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

Διοικητικό Συμβούλιο

Στις 12 Μαΐου 2023 στη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Εταιρείας Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (ΕΛΕΒΙΤ) που διεξήχθη στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στην Αθήνα μεταξύ 19:00-20:00, τα μέλη της ΕΛΕΒΙΤ εξέλεξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για τη διετία 2023-2025, καθώς και την Εξελεγκτική Επιτροπή. Το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε αμέσως μετά σε σώμα και αποφάσισε τη σύστασή του όπως ανακοινώνεται παρακάτω.

 

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΕΒΙΤ 2023-2025

 
Πρόεδρος Μπαμίδης Παναγιώτης
Αντιπρόεδρος Αθανασίου Αλκίνοος
Γραμματέας Δερμιτζάκης Αριστείδης
Ταμίας Ζηλίδου Βασιλική
Μέλη Βελλίδου Ελευθερία
Κάλφας Ανέστης
Αποστόλου Θωμάς
Αποστολίδης Χαρίλαος
Σαράφης Παύλος
Αναπληρωματικά Μέλη Καραγιάννης Γεώργιος
Χατζηνικολάου Μαρία
 
ΤΜΗΜΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ
Γραμματέας Καραγιάννης Γεώργιος
Αναπληρωτής Γραμματέας Χατζηνικολάου Μαρία
 
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ευαγγελία Ρωμανοπούλου
Σάββας Αναστασιάδης
Θεόδωρος Σαββίδης
 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΕΒΙΤ